gtv电竞数据软件


KUALA LUMPUR, 28 JULAI 2022 – Selepas kelonggaran dasar monetari untuk suatu tempoh yang panjang, peningkatan kadar faedah global sememangnya tidak dapat dielakkan lagi. Ia turut didorong oleh kebimbangan disebabkan oleh peningkatan kadar inflasi, konflik geopolitik dan kenaikan harga bahan api yang semuanya berkait rapat. Dengan rata-rata pasaran di seluruh dunia kian menerima tempias peningkatan inflasi ini, konflik bersenjata di antara Rusia dan Ukraine memburukkan lagi keadaan ekoran peningkatan harga bahan api serta gangguan rantaian bekalan global.

Mempertimbangkan keadaan ekonomi global dan serantau, Bank Negara Malaysia (BNM) telah meningkatkan kadar dasar semalaman (OPR) sebanyak 50 mata asas (bps) kepada 2.25% sejak Mei 2022 sejajar dengan kitaran pengetatan dasar monetari global bagi membendung peningkatan inflasi.

Di dalam keadaan serba tidak menentu ini, adalah amat penting untuk para pelabur mempelbagaikan pelaburan mereka untuk mengekalkan kestabilan portfolio. gtv电竞比赛数据, platform pembiayaan digital perusahaan kecil dan sederhana (PKS) terbesar di Asia Tenggara, komited untuk menawarkan pelbagai produk pelaburan berisiko rendah menerusi platformnya bagi membantu para pelabur meraih pulangan konsisten menerusi produk seperti Pembiayaan Pengedar (Dealer Financing) dan Nota Pelaburan Terjamin (Guaranteed Investment Notes - GIN) serta pelbagai produk lain yang dalam perancangan.

Ketua Negara, gtv电竞比赛数据 Malaysia, Chai Kien Poon, berkata, “Kami sentiasa menginovasi bagi menawarkan lebih banyak produk pelaburan yang menepati keperluan objektif pelaburan dan tahap risiko yang berbeza. Contohnya, dengan perkembangan semasa ekonomi global dan potensi limpahan impaknya terhadap pasaran tempatan, Nota Pelaburan Terjamin (GIN) kami menawarkan pulangan lebih konsisten (walaupun dengan kadar lebih rendah berbanding nota pelaburan lain) – di mana pelabur akan dilindungi daripada risiko pinjaman tidak dibayar balik atau mungkir pembayaran yang dilindungi oleh entiti penjamin yang dilantik – menarik minat para pelabur yang lebih berwaspada untuk tempoh jangka pendek sehingga jangka sederhana. Kami telah memperkenalkan GIN semasa kemuncak pandemik Covid-19 dan ia mendapat sambutan memberangsangkan daripada para pelabur.”

“Dengan pengenalan GIN, kami dapat memenuhi tiga objektif iaitu (1) menyediakan lebih banyak peluang pelaburan bagi mempelbagaikan portfolio para pelabur kami, (2) menawarkan produk pelaburan berisiko rendah bagi pelabur yang mempunyai objektif pelaburan dan tahap risiko berbeza, dan (3) terus menyediakan penyelesaian pembiayaan kepada lebih banyak lagi PKS di Malaysia bagi memenuhi keperluan modal perniagaan mereka,” tambah Chai.

(Aliran proses Nota Pelaburan Dijamin. GIN adalah produk pelaburan bercagar di mana nota pelaburan dijamin oleh entiti penjamin yang dilantik, yang seterusnya akan menanggung risiko pinjaman tidak dibayar balik atau ingkar.)

Dengan produk GIN gtv电竞比赛数据, para pelabur berpeluang untuk memanfaatkan portfolio pelaburan tambahan yang mengekalkan modal mereka dan dalam masa yang sama, memberi pulangan. Dengan pelaburan minima sebanyak RM100 bagi setiap nota pelaburan, pelabur GIN berpeluang untuk meraih pulangan bersih sehingga 6 peratus setahun sebelum yuran. Sejak ia mula diperkenalkan pada Mac 2021, gtv电竞比赛数据 telah berjaya meraih lebih daripada RM75 juta dalam bentuk agihan pembiayaan yang merangkumi lebih daripada 1,000 nota GIN yang telah memanfaatkan hampir 1,200 PKS.

unding Societies merupakan sebuah pengendali pasaran diiktiraf (RMO) yang berdaftar dengan Suruhanjaya Sekuriti Malaysia dan beroperasi di beberapa negara Asia Tenggara termasuk Singapura, Indonesia, Thailand dan Vietnam. Sejak penubuhannya, platform digital tersebut telah berjaya mengagihkan lebih RM10 bilion merangkumi lebih daripada 5 juta perjanjian pembiayaan di seluruh rantau.

Bersempena dengan sambutan Hari Merdeka dan Hari Malaysia akan datang, gtv电竞比赛数据 akan mengadakan promosi untuk GIN. Layari https://fundingsocieties.com.my/promotions untuk maklumat lanjut tentang promosi terkini. Layari https://fundingsocieties.com.my/guaranteed-investment untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang GIN.

Indonesia

Pendana
[email protected]
+62 878 2325 1976

Peminjam
[email protected]
+62 877 7873 6144

Unifam Tower, Jl. Panjang Raya
Blok A3 No.1, Kedoya Utara,
Kebon Jeruk, Jakarta Barat,
DKI Jakarta, 11520, Indonesia

Singapore

[email protected]
+65 6221 0958

112 Robinson Road
Level 8
Singapore 068902

Malaysia

[email protected]
+603 2202 1013

Unit 15.01 & Unit 15.02,
Level 15, Mercu 3,
KL Eco City, Jalan Bangsar,
59200 Kuala Lumpur

Thailand

[email protected]
+66 93 139 9721

No. 188, Spring Tower,
11th Floor, Phayathai Road,
Thung Phaya Thai Sub-district,
Ratchathewi District,
Bangkok, 10400

Vietnam

[email protected]
(+84) 28 7109 7896

2/F Sonatus Building,
15 Le Thanh Ton,
Ben Nghe Ward,
District 1,
Ho Chi Minh City, Vietnam

lock SSL Secure Site

Get the investor app

Registered with Securities Commission Malaysia.
Modalku Ventures Sdn Bhd 201601019329 (1190266X)
© 2020 Modalku Ventures Sdn Bhd. All rights reserved. 

gtv电竞比赛数据 is a SME Digital Financing Platform registered with Securities Commission Malaysia. It does not fall under the jurisdiction of Bank Negara Malaysia. Therefore, financing products of gtv电竞比赛数据 should not be constructed as business loan, SME loan, micro loan, term loan or any other loans offered by banks in Malaysia and it is to be deemed as an investment note as defined in the Guidelines on Recognised Markets.

Disclaimer: All third party trademarks, product and company names are the property of their respective holders.

战雄电竞官网手机版入口(战雄电竞赛事投注) 英雄联盟竞猜查询决赛 英雄联盟平台赛程 棋牌电竞线上抽注 玩加电竞详情平台官网 gtv电竞(济南)公告下注